قوری داستان جذابی دارد. همه ما چای می نوشیم و همه از قوری استفاده می کنیم. اما واقعا چقدر در مورد منشا پیدایش و طرز استفاده صحیح از قوری می دانیم. منشا پیدایش قوری همانند چای، کشور چین است. قوری از جنس چینی، در اواخر قرن هفدهم از چین به اروپا آورده شد و با استقبال مردم روبرو گشت. دلیل عمده این امر هم بسیار ساده بود چون در آن زمان در اروپا ظروف چینی تولید نمی شدند.
در سال 1765 ویلیلام کوک ورسی روش تولید ظروف چینی را ابداع کرد و بدین ترتیب بود که طراحی و ساخت قوری چای در اروپا شکوفا شد. چای خورهای واقعی، قوری های متفاوتی برای دم کردن چای دارند که بسته به جنس و نوع چای متفاوت است.
برای مثال چای سیاه در قوری چینی بهتر دم می کشد، در حالیکه برای چای های گیاهی و سبز قوری های شیشه ای کروی شکل مناسب تر هستند. زیرا به فضای بیشتری احتیاج دارند تا برگها کاملا باز شوند. مهمترین نکته ای که در استفاده از قوری باید بخاطر داشته باشید این است که لازم نیست قوری را پس از هر بار مصرف با مایع ظرفشویی بشویید تنها کافیست آب را داخل قوری بگردش در آورید تا تفاله چای از آن خارج شود.